Harala je estradom i zavela je mnoga srca, a onda je rešila da se povuče: Pevačica iznela razloge, evo je danas
Pevačica, Foto: Printscreen/youtube/Buba Miranovic

iskrena

Harala je estradom i zavela je mnoga srca, a onda je rešila da se povuče: Pevačica iznela razloge, evo je danas

Pevačica je govorila o karijeri, ali i porodici

Objavljeno: 08:30h

Buba Miranović govorila je o povlačenju sa scene u jeku svoje popularnost, tvrdeći da sada kada bi odlučila da se vrati, bi to mogla brzo da uradi.

Šta ju je navelo da odustane, šta su joj bili prioriteti i šta sada radi, rekla je:

- Nisam ja odustala, to se samo izdefinisalo. Došlo je do zamora materijala od estrade, ne od muzike koja je moja najveća ljubav. Jedno odbijanje, drugo, pedeset i peto, i polako se nestane. Ako bih želela da se vratim, to bi bilo vrlo brzo - istakla je Buba, dodajući da je muzika i dalje nešto što najviše voli.

- To je najlepši posao na svetu. Kada je neko pametan i zna da vodi priču, onda je zaista najlepši. Prvo, jer radimo samo dva dana, posvećeni smo deci cele nedelje. Imala sam uvid u sve što rade od ponedeljka do petka, jer si odsutan od petka uveče, a u nedelju si već kod kuće - priča pevačica, koja je nedavno sinu organizovala svadbu, na kojoj su pevale njene brojne kolege.

I dok je bila aktivna na muzičkoj sceni, uspela je da završila Pravni fakultet.

- Kada imaš decu, moraš njih da obezbediš, a ne sebe. Prioritet mi je bio da svako ima svoj stan, pa ću ja onda sve lako - kaže ona, ali nije želela da otkrije čime se danas bavi, već je diplomatski odgovorila.

- Uživam u plodovima svoga rada i truda i konačno se bavim sobom - rekla je Buba kroz osmeh u emisiji "Prvi red", a onda otkrila da se priprema da uđe u studio.

- Čekam dobru volju pa da odem kod Raleta u studio da završimo pesmu. Pesma je gotova, trebaju samo prateći vokali i još bolja volja će mi trebati da uradim spot, ali tu smo negde. Čekamo dve godine, pa ćemo valjda uraditi sve do sledeće godine - poručuje Miranovićeva, pa istakla da su joj deca najveći uspeh.

- Ponosna sam što znam da su dobri ljudi. Mimo toga što su završili škole, fakultete, svako ima svoj posao, svoje porodice, decu, ali bazu i te okvire iz kojih nisam dala da izađu, smatram da je to moj najveći uspeh. Pored moje dece, još jedna bezuslovna ljubav su unuci - zaključila je ona.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/24sedam/N.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.